Тернопільська футбольна команда побореться за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи


Опубліковано: 12 Жовтня 2022р. о 8:53


18-20 жовтня стартує XXI-й чемпіонат України з футболу серед закладів вищої освіти сезону-2022/23. Братиме участь в ньому і футбольна команда Тернопільського національного педагогічного університету.   

Тернопільську команду включеного до групи Б, де в суперниках будуть колективи Чернівецького національного університету (ЧНУ), Львівського державного університету фізичної культури (ЛДУФК) та Національного університету Львівська політехніка («Політехніка»).

У першому турі наші земляки мірятимуться силами на виїзді з чернівецькими студентами, в другому – прийматимуть команду ЛДУФК, а в третьому – теж на власному полі гратимуть з Львівською «Політехнікою».

Студентський чемпіон України представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи, який відбудеться в червні-липні 2023 року в Тирані (Албанія).

Нагадаємо, команда Тернопільського педагогічного університету є найтитулованішим студентським колективом України. Наші земляки на студентських чемпіонатах Європи вибороли три комплекти нагороди – золото в 2009 році, срібло – в 2019-му та бронзу в 2010-му.

На фото: ФК “Тернопіль-ТНПУ” здобув “золото” студентського чемпіонату Європи 2009 року


Джерело: Тижневик "Номер один"
Мітки: , , ,





Новини
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше