Віцеспікер з Тернополя заговорив про розпуск парламенту


Опубліковано: 3 Вересня 2021р. о 21:00


Віцеспікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив, що формальні обставини для розпуску парламенту існують.

– Формальні обставини розпустити парламент існували й існують. Але питання в тому, чи буде воно здійснено, чи ні, вигідне воно чи ні. Президент чітко дав зрозуміти, що поки парламент, уряд, Офіс президента виконують програму президента, ми будемо існувати як єдина команда. Якщо ні… Для нього пріоритет – ідея, час якої настав, – заявив Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, Руслан Стефанчук народився у Тернополі. Має дві вищі освіти: за спеціальністю «правознавство» та «менеджмент виробничої сфери». Він – доктор юридичних наук, адвокат, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України, ексзаступник головного редактора юридичного журналу «Право України». Працював помічником народного депутата від БПП Анатолія Матвієнка, а також віцепрем’єра Степана Кубіва.

До теми: Ювелірні вироби, старовинна ікона та 5 тисяч книг: що задекларував перший заступник голови Верховної Ради з Тернополя


Джерело: Тижневик "Номер один"
Мітки:





Новини
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше