Найсвіжіше:
• У Лізі Тернопільщини з футболу визначилися два півфіналісти (+фото) • Які переваги ін’єкційної косметології • Громада на Тернопільщині провела в останню дорогу воїна, котрий загинув на Донеччині • Чому літо потрібно зустрічати з парфумами Versace • Небесне військо поповнив ще один Герой з Тернопільщини: свій останній бій воїн прийняв на Донеччині • У студента з Тернопільщини вилучили 8 згортків канабісу (+фото) • На Тернопільщині сили ППО вночі збили ударні БпЛА • 31-річна мешканка Кременецького району накриміналила у Збаражі • П’ятеро людей отримали травми в результаті ДТП на Тернопільщині • Житель Підволочиська реалізовував рецепти та нарковмісні препарати • Чужі будинок і позашляховик та мільйони в готівці: чим збагатився торік «слуга народу» Володимир Гевко • На щиті повертається до батьківської хати герой з Тернопільщини: тримав небо над нами від 2014 року • На щиті: громада на Тернопільщині зустріла полеглого Героя  • На Тернопільщині скасували тендерів на понад 236 мільйонів та відкрили кримінальні справи • У Тернопільській громаді зафіксовано п’ять фактів порушень правил рибальства (+фото) • Частина Тернопільської області буде без світла: стала відома причина • Колишнього керівника податкової Тернополя ув’язнили за вимагання 40 тис. доларів • Лишилося зібрати п’ять тисяч: рідні просять підписати петицію щодо присвоєння звання Героя Денису Блонському • У кошторис шкільного укриття за 77 млн вписали гумову плитку з Тернопільщини по 4 рази завищеній ціні • Тернопільські ветерани візьмуть участь у чемпіонаті України з футзалу • На Тернопільщині водій позашляховика не врахував погодних умов та злетів у кювет • У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася 73-річна жінка • Салати: особливості та характеристики • Міськрада на Тернопільщині виставила на аукціон майже 18 гектарів землі • 24 квітня один з мікрорайонів Тернополя буде без води
rss

Опубліковано: 26 Листопада 2020р. о 8:30


Овен

На цьому тижні вам не рекомендується міняти звичну сферу діяльності. Хоча не виключена зміна місць: переговори про переїзд до нового приміщення або відкриття філії в іншому місті. Якщо ви хочете просунутися службовими сходами, намагайтеся викладати свої думки гранично коротко. Знайомі можуть посвятити вас у таємниці свого особистого життя, і краще нікому більше про це не говорити. П’ятниця підходить для примирення і відновлення втрачених любовних відносин.

Телець

На цьому тижні сконцентруйтеся на нових ідеях і планах, інакше вам стане нудно на роботі і вдома. Намагайтеся стримувати негативні емоції і не ображати близьких різкими словами. Обговорюйте з оточуючими спірні питання, поступившись у дрібницях, ви зможете серйозно виграти в цілому. У середу на роботі не виключені аврали і перевірки. У суботу вдалі поїздки і подорожі. Неділю краще провести вдома, де ви зможете відпочити і відновити сили.

Близнюки

Саме зараз ви маєте всі шанси вирішити головну проблему свого життя, яка обтяжує вас не один рік. Доля сама підкаже вам вихід із ситуації. І він буде найкращим. Довіртеся Божому промислу. Вам буде цікаво жити, вас чекають незабутні побачення і зустрічі. Ви переконаєтеся, що любите і любимі. Ви відчуєте, що все налагоджується і набуває сенсу.

Рак

На цьому тижні йдуть у минуле старі образи й непорозуміння, а проблеми, що накопичувались до недавнього часу, поступово знайдуть своє вирішення. Ви зможете почати нові стосунки, отримати додаткову професію, вийти на новий рівень. Крім авторитету, ви зможете отримати і певну фінансову вигоду на майбутнє. Робота буде поглинати значну частину вашого часу. Зате відносини з колегами вас порадують.

Лев

Кар’єрні питання будуть дуже складні і загрожують поставити вас перед вибором. Бажано не впиратися, а надати подіям можливість іти своєю чергою. У вівторок буде шанс виправити допущені колись помилки. У середу вдало пройдуть ділові поїздки і відрядження. Друга половина тижня буде менш продуктивною. У п’ятницю підвищена ймовірність нерозважливих вчинків, дій під впливом засліплюючих емоцій.

Діва

Вам необхідно вчитися приймати допомогу і не намагатися весь час виконувати соло. Неможливо постійно нести на своїх плечах непосильну ношу. Коли хоч трохи навчитеся довіряти близьким людям, відчуєте полегшення. При всій широті вашої натури і почуття обов’язку постарайтеся зберегти зароблені гроші для своїх потреб. Субота – сприятливий день для вирішення домашніх проблем.

Терези

Понеділок буде досить напруженим днем. Якщо щось не буде виходити, постарайтеся не йти напролом, відкладіть питання на кілька днів. У середині тижня чим менше ви будете говорити про свої наміри і плани, тим швидше вони здійсняться. У п’ятницю вас чекає енергетичний та емоційний підйом. У вихідні постарайтеся не створювати конфліктних ситуацій через дрібниці зі своїми домашніми, ні до чого хорошого це не приведе. Краще відпочиньте душею у вузькому колі друзів.

Скорпіон

На цьому тижні можуть статися неймовірні події, які змінять ваше світосприйняття і ваше життя. Ви зустрінете свою любов, приймете або зробите пропозицію руки і серця. І вибір точно буде правильним. У професійній сфері вас також чекає успіх і солідний прибуток. У середині тижня робота стане цікавішою і перспективнішою. Важливо зуміти подивитися на себе з боку, більш-менш об’єктивна оцінка дозволить вам добитися успіху. Зараз ваш час!

Стрілець

Цей тиждень може подарувати вам казкові можливості, якщо ви не будете забувати протягувати руку допомоги близьким і друзям. На вас чекає співпраця з цікавими людьми і далекі поїздки. Сімейні проблеми почнуть непомітно зникати. Ви, як магніт, притягує до себе удачу. Робота і зарплата вас теж порадують.

Козеріг

На цьому тижні не варто розслаблятися, інакше ви не впораєтесь із запланованими справами. Доведеться зосередитись. Схоже, вас чекає службова або податкова перевірка чи іспит. Будьте уважні до новин, одна з них може відкрити для вас великі можливості. У середу необхідно проявити рішучість. У п’ятницю у вас може трапитись небувалий підйом працездатності, ви багато можете встигнути зробити, якщо не витрачатимете часу на розваги.

Водолій

Ви зараз бачите мету і не помічаєте перешкод. Упевненість в собі надає вам сили. Душевна рівновага дозволяє йти вперед. Прислухайтеся до ідей колег, вони можуть надихнути вас цікавою думкою і стати джерелом глобальних планів. Подумайте про вкладення грошей в освіту – свою або дітей. Приділіть більше часу сім’ї.

Риби

На початку тижня в боротьбі за справедливість постарайтеся уникати непотрібних конфліктів і непорозумінь. У вівторок зірки рекомендують не довіряти авантюристам і підлесникам. У середу прислухайтеся до голосу інтуїції, він вас не підведе. У другій половині тижня цікава робота може поглинути вас цілком. Постарайтеся знайти однодумців серед колег. Неділя – сприятливий час для зустрічі з друзями.


Джерело: Тижневик "Номер один"
Мітки: , ,

Перегляньте також:





Новини
19 Квітня
18 Квітня
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше