Найсвіжіше:
• В Україні створять жіночий підрозділ безпілотників • Відійшов у вічність видатний педагог та колишній директор гімназії з Тернопільщини • Аренда квартир для корпоративных клиентов: особенности и требования • На одній з вулиць у центрі Тернополя завтра не буде світла • Тернопільські енергетики звертають увагу споживачів на важливі дати • Стали відомі результати стартових матчів другого кола Тернопільської обласної дитячо-юнацької футбольної ліги • Аварія біля Зборова: авто з’їхало у кювет, неповнолітній – у лікарні • Через воду на стадіоні на Тернопільщині довелося перенести матч вищої ліги  • Ще один воїн з Тернопільщини поповнив Небесне царство: останній бій прийняв на Донеччині • «Колос» у стартовому матчі нового чемпіонату Тернопільщини з футболу мінімально переміг «Галич» • Особлива увага перед купівлею велозапчастин оптом – їх якість, на що звертати увагу перед закупівлею? • На Тернопільщині п’яні водій та водійка пропонували хабар поліцейським • Відомий дисидент з Тернопільщини виділяє власні кошти на відновлення кладовища воїнів УГА • П’ять днів тривали пошуки 79-річного уродженця Тернопільщини – використовували квадрокоптер • Відстрочка від мобілізації: хто може претендувати і які документи потрібно подавати • На Тернопільщині покарали горе-жінку, діти якої проживали у жахливих умовах і без нормальної їжі  • Частина Тернопільської області сьогодні буде без світла • У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальну дошку пам’яті одразу трьом загиблим воїнам ЗСУ • Що обрати: гарячі тури чи раннє бронювання • Асоціація футболу Тернопільщини презентувала оновлений сайт • Громада на Тернопільщині оприлюднила 16 міст-побратимів • Примкнув до рою найкрасивіших ангелів: на Донеччині загинув військовослужбовець з Тернопільщини • Стали відомі результати матчів ігрового дня чемпіонату Тернопільської області з футболу • Тендер на ремонт дороги через Тернопільщину на 2,4 мільярда – суд поставив крапку у резонансній справі • У Тернополі виявили автомобіль, який перебував у розшуку
rss

Пориньте у містичний світ слоту Medusa Megaways


Опубліковано: 21 Жовтня 2022р. о 10:28


Слот Medusa Megaways від постачальника NextGen Gaming сильно натхненний грецькою міфологією. Завдяки цій грі таємнича Горгона Медуза знову в дії. Цей слот є третім доповненням до серії Medusa. Ця гра зі зміями, Медузою, Пегасом, брошкою, зброєю та сандалами Гермеса обіцяє чудове поєднання гострих відчуттів із давньогрецькими віруваннями. Перегляньте цей огляд Medusa Megaways, щоб дізнатися, як правильно грати в слот на сайті казино Kosmolot, та що ця захоплююча гра вам підготувала.

Детальна інформація про гру

Medusa Megaways від NetGen – це слот із 117 649 способами гри на 6 барабанах. Цей слот має функцію функції, яка активується, коли ви отримуєте виграшну комбінацію. Як тільки виграші виплачуються, існуючі символи, які були частиною виграшної комбінації, видаються з відповідних барабанів, а нові символи займають своє місце. Насолоджуйтесь слотом із п’ятьма функціями гри, які надають вам можливість отримати велику виграшу.

Поради гри щодо ігрового автомата Medusa Megaways

Перше, що вам потрібно зробити, це зробити ставку в Космолот. Сума ставок наведена нижче. Щоб отримати виграшні комбінації, обертайте барабани. Ви також можете вибрати варіант автоматичних обертань (10, 25, 50 і 100).

Мінімальна/максимальна сума ставки: найменша ставка становить 0,25 кредиту, а найвища ставка — 25 кредитів на спині (включаючи всі лінії виплати)

Характеристики та символи, що стосуються слота

Ознайомтеся з функціями гри, які пояснюються нижче:

    – Символ розкиду. Логотип гри тут є символом розкиду. Ви пропонуєте функцію безкоштовних обертань, якщо три або більше піктограм логотипів будуються на барабанах.

    – Солдат. У функції безкоштовних ігор солдат може вишикуватися на додатковій барабані. Він може діяти як символ Scatter або дикий символ.

    – Функція «Погляд Медузи».

    – Медуза може замінити будь-який регулярний символ дикими символами; scatter є одним із цього. Однак ця функція запускається один раз для обертання та один раз для реакції. Ця функція генерується у функції «Безкоштовні ігри», коли на додатковому барабані з’являється один або кілька диких символів, після чого йде виграшна реакція.

Тільки безкоштовні ігри зараз можуть активувати цю функцію.

Функція безкоштовних ігор

Отримайте 10 безкоштовних ігор, коли з’являться три символи розкиду. Ви отримуєте ще 5 безкоштовних ігор за кожен допоміжний розкид. Після завершення цієї функції обчислилися розкиди.

Функція необмеженого множника виграшу

Ця функція починається з x2 і збільшується на 1 перед шкірною реакцією, даючи вам найвищі виплати. Значення множника виграшу може часто зростати та повертається до х1, коли функція безкоштовних ігор завершується.

Функція «Удар зміни».

Змія з’являється у функції безкоштовних ігор ліворуч і праворуч від додаткових барабанів. Під час функції безкоштовних ігор більше ніж 1 солдат з’являється на додатковому барабані, щоб запустити цю функцію.

Подивіться, як солдата атакують змії, коли вони приземляються на додаткові барабани, і положення символу змінюється на wild і scatter, якщо ліва та права змія кидаються на солдата відповідно. Щоб перезапустити цю функцію під час реакції, висадіть солдатів на додаткову котушку.

Особливість спокуси

Після завершення всіх безкоштовних ігор генерується функція спокуси. У вас буде два варіанти

    – Зберіть поточні виграші з безкоштовних ігор;   

    – Знову грайте в функцію «Безкоштовні ігри».

Функція безкоштовних ігор закінчується, і виграші додаються до наявних виграшів, якщо ви вибираєте перший варіант, а якщо ви вибираєте другий варіант, виграші загороджуються від оригінальної функції безкоштовних ігор. Ви можете повторити функцію Безкоштовні ігри один раз.

Функція “Купити пропуск”.

Ця функція допоможе вам пропустити звичайну гру та відразу створити функцію безкоштовних ігор. Вартість активації цієї функції еквівалентна 100-кратній сумі вашої загальної ставки. Ви отримаєте 10 безкоштовних ігор, якщо функцію безкоштовних ігор активовано через функцію Buy Pass.

Під час куплених ігор звичайні символи можуть потрапляти на додаткові барабани, крім солдата та розкиду, а під час функції безкоштовних ігор усі символи можуть потрапляти на додаткові барабани. Якщо функцію «Безкоштовні ігри» активовано за допомогою функції «Удар змії», на додатковому барабані потрапляє лише розкид.

Мобільна та настільна версія

Мобільна версія мало чим відрізняється від настільної версії, за винятком кількох налаштувань тут і там. Слот має технології HTML5 і CSS3, тому ви можете грати в слот зі своїх мобільних телефонів і планшетів.

Кінцева примітка

NextGen Gaming є одним із провідних постачальників програмного забезпечення, що виробляє інноваційні ігри в усьому світі. Слот-ігри від NextGen виділяються своїм добре розробленим слотом, звуковими ефектами та складним дизайном, який добре поєднується з темою слота. Слот Medusa Megaways нічим не відрізняється.

Символи слота нагадують інші грецькі символи. Цей відеослот має виняткові можливості. Часом гра може здатися заплутаною, але невелика усвідомленість і вона має бути справді цікавою. Отже, грайте в цей вишуканий слот на справжні гроші. Щасти!


Мітки: , , , ,

Перегляньте також:





Новини
29 Квітня
28 Квітня
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше