Найсвіжіше:
• В Україні створять жіночий підрозділ безпілотників • Відійшов у вічність видатний педагог та колишній директор гімназії з Тернопільщини • Аренда квартир для корпоративных клиентов: особенности и требования • На одній з вулиць у центрі Тернополя завтра не буде світла • Тернопільські енергетики звертають увагу споживачів на важливі дати • Стали відомі результати стартових матчів другого кола Тернопільської обласної дитячо-юнацької футбольної ліги • Аварія біля Зборова: авто з’їхало у кювет, неповнолітній – у лікарні • Через воду на стадіоні на Тернопільщині довелося перенести матч вищої ліги  • Ще один воїн з Тернопільщини поповнив Небесне царство: останній бій прийняв на Донеччині • «Колос» у стартовому матчі нового чемпіонату Тернопільщини з футболу мінімально переміг «Галич» • Особлива увага перед купівлею велозапчастин оптом – їх якість, на що звертати увагу перед закупівлею? • На Тернопільщині п’яні водій та водійка пропонували хабар поліцейським • Відомий дисидент з Тернопільщини виділяє власні кошти на відновлення кладовища воїнів УГА • П’ять днів тривали пошуки 79-річного уродженця Тернопільщини – використовували квадрокоптер • Відстрочка від мобілізації: хто може претендувати і які документи потрібно подавати • На Тернопільщині покарали горе-жінку, діти якої проживали у жахливих умовах і без нормальної їжі  • Частина Тернопільської області сьогодні буде без світла • У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальну дошку пам’яті одразу трьом загиблим воїнам ЗСУ • Що обрати: гарячі тури чи раннє бронювання • Асоціація футболу Тернопільщини презентувала оновлений сайт • Громада на Тернопільщині оприлюднила 16 міст-побратимів • Примкнув до рою найкрасивіших ангелів: на Донеччині загинув військовослужбовець з Тернопільщини • Стали відомі результати матчів ігрового дня чемпіонату Тернопільської області з футболу • Тендер на ремонт дороги через Тернопільщину на 2,4 мільярда – суд поставив крапку у резонансній справі • У Тернополі виявили автомобіль, який перебував у розшуку
rss

ГОРОСКОП


Опубліковано: 20 Лютого 2020р. о 8:54


Овен

У вас може з’явитися стільки різнобічних інтересів, що вдома ви станете рідкісним гостем. Гарний тиждень для творчих починань, фізичної активності та налагодження особистого життя. Тільки не вірте лестощам і компліментам. Той, хто говорить приємні слова, можливо, переслідує приховану мету. У кінці тижня настає сприятливий час для подорожей і відряджень.
 

Телець

На цьому тижні у вас буде унікальний шанс перетворити супротивників у союзників, але діяти потрібно обережно і дипломатично. У вівторок чекайте важливих подій і новин, можлива зміна роботи і нові знайомства. У середу і п’ятницю не вірте ніяким чуткам і пліткам, робити з них якісь висновки для себе було б вкрай нерозумно. У вихідні перш ніж вирішувати проблему, бажано порадитися з сім’єю.

Близнюки

Може з’явитися страх не встигнути щось важливе. Але у вас все вийде. Причому навіть швидше, ніж можна було б очікувати. Вас чекають відмінні перспективи, особливо в особистому житті, і здійснення заповітної мрії. Удача сама пливе вам у руки, все вдається легко і без зусиль.

рак

Роботи багато, як ніколи, але вас це не лякає. Адже вас чекає швидкий підйом по кар’єрних сходах. Зараз відповідальний період для професійного зростання і пов’язаних з ним службових і матеріальних досягнень. В особистому житті не все так гладко. Але зате ви зрозумієте, хто вам дійсно потрібен, а з ким вам не по дорозі.

Лев

Відчуття невпевненості заважатиме вам зосередитись на роботі, повірте, у вас більше сил і знань, ніж ви думаєте. Ваша інтуїція загостриться як ніколи. Навіть у складних і незвичних ситуаціях ви безпомилково вгадаєте правильну лінію поведінки. У кінці тижня серед загального занепокоєння і суєти постарайтеся зберегти віру в краще. У вихідні узгодьте ваші плани із близькими людьми.

Діва

Покличте на допомогу працездатність, сумлінність і пунктуальність, і ви досягнете успіху. Не сприймайте критику в штики. Якщо ви не страждаєте зайвою вразливістю, то, побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте. У сімейному житті не виключені розбіжності, постарайтеся зрозуміти не тільки свою точку зору.

 

ваги

Настає гарний час для реалізації творчих проєктів, вам знадобляться такі якості, як ініціативність і рішучість. У вівторок з’явиться можливість виходу на більш високий професійний рівень із хорошими кар’єрними перспективами. У четвер не варто критикувати колег або дружину, ви зачепите їх за живе. У вихідні проявіть більше м’якості й делікатності.

Скорпіон

На цьому тижні вам вдасться досягти нових кар’єрних висот, можна розраховувати на додатковий прибуток і вигідні пропозиції. Можете спокійно займатися своїми справами і все складеться на вашу користь. Відносини з коханою людиною стануть для вас дуже важливими й дорогими. Зникнуть багато проблем, які були для вас тягарем.

Стрілець

Вам необхідно навчитися жити в мирі з самим собою й оточуючими. Ваші енергія і натиск нададуть великого впливу на всіх, з ким вам доведеться спілкуватися. Прагнення виділитись і досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. Середина тижня хороша для роздумів, а не для рішучих дій. У вихідні не виключені розбіжності з друзями. Що ж, буває.

Козеріг

На цьому тижні настає час рішучих дій. При цьому ви не будете впевнені в успіху, але доведеться йти вперед. Вам можуть запропонувати цікаву і перспективну роботу. Можливо, вам знадобиться надовго виїхати в інше місто. На вас може звалитися багато роботи, але вона буде цікавою і захоплюючою. Стосунки з близькими будуть гармонійні, а діти порадують своїми досягненнями.

Водолій

Вам може здатися, що ви заплуталися в ситуації, що створилася в особистому житті. Вам необхідні спокій і тиша для розуміння самого себе. Ймовірне просування по службі або поїздка за кордон. Не відвертайтеся від допомоги друзів, ваші сили і можливості не безмежні. Постарайтеся не давати приводу для сварки на роботі і в сім’ї. Пам’ятайте, свій світ багато в чому ви створюєте самі, ставтеся до себе дбайливіше.

риби

Ви стаєте просто незамінною людиною на роботі, без вас не можуть вирішити багато завдань. Доведеться виправдовувати довіру. Тільки не робіть це на шкоду особистому життю. У четвер будуть вдалі поїздки і відрядження. У п’ятницю можливі нові цікаві знайомства. Вихідні добре провести на свіжому повітрі, сходіть на каток або прогуляйтеся по набережній.


Джерело: Тижневик "Номер один"
Мітки: , ,

Перегляньте також:





Новини
29 Квітня
28 Квітня
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше