Найсвіжіше:
• Стало відомо, на яку суму Тернопільська обладміністрація уклала угод на будівництво фортифікаційних споруд • Фірма з орбіти мера Тернополя за три останні роки отримали підрядів на 555 млн грн • Нові категорії українців зобов’яжуть стати на військовий облік – кого торкнеться • 10 років під арештом уряду США: заява радників найбагатшого уродженця Тернопільщини • Як знайти якісну білизну та одяг для чоловіків за прийнятними цінами: рекомендації та поради • Став відомим календар матчів Зимової першості Тернопільщини з футболу на вік-енд • Як москвини “налажали” на виборах у Придністров’ї: тернополянин на молекули розібрав «вибори царя» • Через бойові дії без газопостачання залишилися споживачі у Чортківському та Тернопільському районах  • Тернопільщина ввійшла в трійку лідерів по посіву ярих культур • «ДЮСШ-Чемпіон» зі Зборова – переможець Дитячої футзальної ліги Тернопільщини U-13 • Після важкої операції у госпіталі помер військовий з Тернопільщини • Сержант штурмової бригади з Тернопільщини нагороджений нагрудним знаком “Срібний едельвейс” (+фото) • Молодий воїн з Тернопільщини отримав відзнаку “За честь та відвагу” • Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти про корупцію у військоматах • Шахрайка-ворожка, знімаючи «пороби», видурила у жительки Тернопільського району 180 тисяч гривень • Поліцейські затримали п’яного водія, який на переході на в’їзді у Тернопіль травмував дівчину • На 62-році життя помер спостерігач арбітражу Асоціації футболу Тернопільщини • На Борщівщині чоловік через сварку підпалив сарай своєї співмешканки • Єврокубки стають примарними: історія весняного падіння Полісся • Тернопільська “Нива” підписала контракт з вихованцем київського футболу • Мешканці однієї з багатоповерхівок Тернополя сьогодні будуть без світла • Один з найбільших водоканалів Тернопільщини на межі зупинки: стала відома причина • Громада на Тернопільщині попрощалася з наймолодшим загиблим воїном • Визначалися учасники фіналу чотирьох футзального ветеранського чемпіонату Тернопільщини 40+ (+фото) • Водійка BMW у центрі Тернополя «протягнула» паркувальника по асфальту і втекла
rss

ГОРОСКОП


Опубліковано: 23 Січня 2020р. о 8:13


Овен

Ваші сили, вміння та здібності будуть повною мірою затребувані. Але ви, схоже, занадто погрузли у дрібницях і деталях, щоби це помітити. Розбирайтеся в них поступово, не варто влаштовувати незмінні трудові вахти. Вас може потягнути на подвиги й авантюри, ці пориви краще стримувати. Розпочате у п’ятницю має бути в п’ятницю і закінчено, те, чого неможливо вмістити в один день, краще відкласти на майбутнє. Домашні клопоти у вихідні тільки підвищать вам настрій.

Телець

На цьому тижні вам доведеться щось міняти. Або у відносинах із близькими людьми, або з колегами по роботі. Інакше вам стане нудно й нецікаво. У середу постарайтеся не допускати агресії і негативу. Гасіть загострення пристрастей і перемикайте увагу оточуючих на приємні думки. У другій половині тижня можливий несподіваний поворот на краще у партнерських відносинах або судових справах за рахунок появи абсолютно нової інформації.

Близнюки

Напружена робота на початку тижня може вас трохи втомити, але відмінні фінансові перспективи стануть для вас яснішими і приємнішими. У четвер варто знизити напружений ритм роботи і викроїти час для відпочинку. У п’ятницю багато проблем знайдуть своє рішення. Кохана людина вас порадує, а любов – окрилить.

рак

Тиждень може виявитися для вас досить сприятливим, і навіть мінімальні зусилля здатні будуть принести істотні результати. Вам належить здійснювати неординарні вчинки, утім вони обіцяють бути точні у виконанні і правильні по суті. У другій половині тижня вам доведеться розбиратися з проблемами друзів. І ви дійсно зможете допомогти. У п’ятницю взаєморозуміння з оточуючими буде ідеальним.

Лев

Тиждень сприятливий для нових справ, пошуку партнерів та однодумців. Єдине, що може затьмарити ваш настрій, це запізнення і непорозуміння, тому постарайтеся розраховувати час, пов’язаний із поїздками і переміщеннями, з запасом. А в розмовах і публічних виступах небажано зловживати дотепами. Закоханість не завжди сприяє зосередженості в роботі. Ваш девіз у вихідні: “Триматися золотої середини”.

Діва

Цей тиждень – вдалий час для примирення з ворогами і набуття нових друзів. Щирість, доброта і щедрість принесуть вам несподіваний успіх. У понеділок і вівторок варто тимчасово звузити коло спілкування, щоби не витрачати сили на балаканину. У четвер ваші бажання почнуть виконуватись, якщо вони не зовсім фантастичні. Девіз на п’ятницю: “Спокій і тільки спокій”, що би не трапилось, зберігайте холоднокровність.

ваги

Вас може очікувати успіх у професійній сфері та бізнесі. Обсяг роботи на тиждень не здивує вас і не злякає. Можуть засмутити лише результати праці, але ви занадто критичні до себе. Будьте об’єктивні. Вівторок – вдалий день для ризику і прийняття швидких рішень. У середу ви можете відчути напругу в колективі. Краще промовчати, ніж з’ясовувати стосунки. Проведіть один із вихідних за містом, катайтеся на лижах.

Скорпіон

Настає сприятливий період для реалізації багатьох починань. Ви будете енергійні, активні, винахідливі. Розкриваючи свій творчий потенціал, ви добре заробите. Справи підуть легко, треба буде тільки направляти свою енергію у потрібне русло, підтримуючи власний рух у потоці подій. У цей час вам легко буде піднятися по службових сходах, розбагатіти, зробити щасливою кохану людину. Фортуна буде прихильною до вас і в подорожах.

Стрілець

Цей тиждень подарує вам нові сили для досягнення поставленої мети. Вас чекає значний поступ у справах. У вівторок ви зможете досягти того, про що мріяли, причому на це не доведеться витрачати багато зусиль. У п’ятницю поїздки і зустрічі не принесуть очікуваних результатів, краще присвятити цей день звичайній роботі. У суботу бажано не вступати у конфлікт з оточуючими відкрито. Краще не сперечайтеся і погоджуйтесь, але продовжуйте спокійно робити все по-своєму.

Козеріг

Цей тиждень може порадувати здійсненням давнього проєкту. Багато чого буде залежати від вашої цілеспрямованості. Якщо ви хочете досягти успіху, то вам необхідно визначитись із принципами і чітко з’ясувати, чого ви хочете і на яких умовах. Середа – приємний і наповнений подіями день, більше спілкуйтеся з людьми, говоріть їм компліменти. Якщо є прохання до керівництва, можете сміливо з ними звертатися, так як результат буде позитивним. У четвер не забувайте про свою сім’ю. П’ятниця – вдалий день для конструктивних пропозицій, однак прислухайтеся до порад колег.

Водолій

На цьому тижні настає сприятливий момент для поновлення у багатьох життєвих сферах. Не варто тупцювати на місці, потрібно рухатися вперед. Вівторок може подарувати радість спілкування з друзями й однодумцями. У четвер і п’ятницю вам вдасться продемонструвати професіоналізм і свою незамінність, що може обернутися для вас приємною винагородою.

 

риби

Пані Фортуна вирішила посміхнутися вам, цей тиждень швидше за все виявиться менш ошатним, ніж минулий. З’явиться і вільний час, і можливість трохи відпочити та розвіятися. Дивіться на життя реально. Постарайтеся не занижувати самооцінку. У четвер з’явиться можливість нового заробітку.


Джерело: Тижневик "Номер один"
Мітки: , ,

Перегляньте також:





Новини
18 Березня
17 Березня
Що ви очікуєте у 2024 році в Україні?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше